Search in the website:

Teamleden

Dj Herman

Hallo ik ben Dj herman Ik Woon In Budel Samen Met Mijn Zoontje Jeffrey . Ik Ben Een Dj Zonder Verzoek Om Dat Ik moeite Heb Met Lezen . Mijn Hobby,s Zijn Draaien Bij radiovriejvogel Eten Koken En Veel Meer Nog . Kom Je Ook Luisteren Als Ik Live Ben ? Bedankt

Read More

DJ Jazz en Lady Ans

Hallo ik ben DJ Jazz uit Helmond, ben inmiddels 51 jaar jong. Hobby’s heb ik verschillende, sowieso muziek draaien natuurlijk, maar speel ook keyboard en zit vaak te gamen op de xbox. Kom je ook luisteren als ik live draai.

Read More

DJ De vrijbuiter

Hallo ik ben Teus van Driel ben 64 jaar. Ben woon achtend in Hendrik ido ambacht, mijn hobby’s zijn draaien bij Radiovrijevogel, beroep heftruck chauffeur en ben vrijgezel, hobby’s, te veel om op te noemen.

Read More

DJ Patrick

Hallo Ik Ben Dj Patrick Woon In enschede . Mijn Hobby,s Zijn Draaien Bij Radiovrijevogel & Gamen . Verder Hou Ik Ook Er Van Om Er Tussen Uittegaan Met Me Vrienden . Ik Draai Hier 1 Keer Om De 14 Dagen Op De Zondag Middag . Kom Je Ook Luisteren Als Ik Live Ben ? […]

Read More

DJ Tim

Ik ben Tim van Benthem 46 jarige vrijgezellige Enschedeer Een paar van mijn hobbies zijn, puzzels maken, Poolbiljart, muziek luisteren, tv/films kijken en fitnessen (moet ik wel weer oppakken lol). Wat betreft eten en drinken is er heel weinig wat ik niet lust. Voorkeur van muziek is Engelstalige muziek. Pop, rock’nroll, country, gospell, jazz etc.

Read More

Load more