Search in the website:

Teamleden

Dj Roy De Piraat

Hallo ik ben Roy de piraat kom uit Enschede en ben 39 jaren jong. Mijn hobby’s zijn draaien op het internet, website’s maken, en zingen, ook mag ik graag sleutelen met auto’s, ben samen wonend met lady Chamara, we zijn al 9 jaar samen en hebben echt veel plezier samen. Kom je ook luisteren als […]

Read More

Lady Chamara

Hallo ik ben lady Chamara woon in Enschede en ben geboren in Rotterdam. mijn hobby is draaien op het internet bij Radiovrijevogel heb een relatie met Roy de piraat al sinds 2013. Mijn lieveling dier is een hond en ik hou van gezelligheid en om leuke dingen te doen samen met mijn schatje Roy de […]

Read More

Dj Jeroen & Lady Ramona

Ik ben DJ Jeroen en lady Ramona ik ben 43 jaren jong en ik draai bij Radiovrijevogel. Als ik draai is er altijd een mogelijkheid om een verzoekplaat aan te vragen. Kom jij ook luisteren als ik draai ?

Read More

DJ Zwartekater

Mijn Naam is Bruno ik draai bij Radiovrijevogel, en ik noem me zelf ook Zwartekater om dat de katten mij Hobbies zijn. Luister jij ook mee als ik live draai.

Read More

Lady Erica

Ik ben lady Erica ik ben 40 jaar en woon in Enschede. Mijn hobby’s zijn, zwemmen, koken en bakken, daimond painting, en muziek maken. Kom je ook luisteren naar Radiovrijevogel als ik live draai.

Read More

Load more