Search in the website:

Team Members

Lady Havenstad

Hallo Ik Ben Lady Havenstad & Ook Mij Kunt Je Een Keertje Horen Als Er Geen Dj / Lady Live is … Verder Wens Ik Je Veel Luister Plezier Met Mijn Programma ..

Read More

Lady Corina

Hallo Ik Ben lady Corina Ben 47 Jaar Kom Uit Enschede . Ik Draai Hier Bij RadioVrijeVogel Op De Vaste Donderdag Avond . Dus Ik Zal Zeggen Vind je Het leuk Kom Dan Naar Mij Luisteren .

Read More

Lady Diny

Hier Volgt Nog Een Leuk VerHaaltje

Read More

Dj Henk Rotterdam

Hier Volgt Nog Een Leuk VerHaaltje

Read More

Dj Jeroen & Lady Ramona

Ik ben DJ Jeroen en lady Ramona ik ben 43 jaren jong en ik draai bij Radiovrijevogel. Als ik draai is er altijd een mogelijkheid om een verzoekplaat aan te vragen. Kom jij ook luisteren als ik draai ?

Read More

Lady Chamara

Hallo ik ben lady Chamara woon in Enschede en ben geboren in Rotterdam. mijn hobby is draaien op het internet bij Radiovrijevogel heb een relatie met Roy de piraat al sinds 2013. Mijn lieveling dier is een hond en ik hou van gezelligheid en om leuke dingen te doen samen met mijn schatje Roy de […]

Read More

Dj Roy De Piraat

Hallo ik ben Roy de piraat kom uit Enschede en ben 39 jaren jong. Mijn hobby’s zijn draaien op het internet, website’s maken, en zingen, ook mag ik graag sleutelen met auto’s, ben samen wonend met lady Chamara, we zijn al 9 jaar samen en hebben echt veel plezier samen. Kom je ook luisteren als […]

Read More

DJ Jazz en Lady Ans

Hallo ik ben DJ Jazz uit Helmond, ben inmiddels 51 jaar jong. Hobby’s heb ik verschillende, sowieso muziek draaien natuurlijk, maar speel ook keyboard en zit vaak te gamen op de xbox. Kom je ook luisteren als ik live draai.

Read More

DJ Tim

Ik ben Tim van Benthem 46 jarige vrijgezellige Enschedeer Een paar van mijn hobbies zijn, puzzels maken, Poolbiljart, muziek luisteren, tv/films kijken en fitnessen (moet ik wel weer oppakken lol). Wat betreft eten en drinken is er heel weinig wat ik niet lust. Voorkeur van muziek is Engelstalige muziek. Pop, rock’nroll, country, gospell, jazz etc.

Read More

Load more