Search in the website:

Team Members

Dj Herman

Hallo ik ben Dj herman Ik Woon In Budel Samen Met Mijn Zoontje Jeffrey . Ik Ben Een Dj Zonder Verzoek Om Dat Ik moeite Heb Met Lezen . Mijn Hobby,s Zijn Draaien Bij radiovriejvogel Eten Koken En Veel Meer Nog . Kom Je Ook Luisteren Als Ik Live Ben ? Bedankt

Read More

DJ Jazz en Lady Ans

Hallo ik ben DJ Jazz uit Helmond, ben inmiddels 51 jaar jong. Hobby’s heb ik verschillende, sowieso muziek draaien natuurlijk, maar speel ook keyboard en zit vaak te gamen op de xbox. Kom je ook luisteren als ik live draai.

Read More

DJ De vrijbuiter

Hallo ik ben Teus van Driel ben 64 jaar. Ben woon achtend in Hendrik ido ambacht, mijn hobby’s zijn draaien bij Radiovrijevogel, beroep heftruck chauffeur en ben vrijgezel, hobby’s, te veel om op te noemen.

Read More

DJ Patrick

Hallo Ik Ben Dj Patrick Woon In enschede . Mijn Hobby,s Zijn Draaien Bij Radiovrijevogel & Gamen . Verder Hou Ik Ook Er Van Om Er Tussen Uittegaan Met Me Vrienden . Ik Draai Hier 1 Keer Om De 14 Dagen Op De Zondag Middag . Kom Je Ook Luisteren Als Ik Live Ben ? […]

Read More

DJ Tim

Ik ben Tim van Benthem 46 jarige vrijgezellige Enschedeer Een paar van mijn hobbies zijn, puzzels maken, Poolbiljart, muziek luisteren, tv/films kijken en fitnessen (moet ik wel weer oppakken lol). Wat betreft eten en drinken is er heel weinig wat ik niet lust. Voorkeur van muziek is Engelstalige muziek. Pop, rock’nroll, country, gospell, jazz etc.

Read More

DJ Zwartekater

Mijn Naam is Bruno ik draai bij Radiovrijevogel, en ik noem me zelf ook Zwartekater om dat de katten mij Hobbies zijn. Luister jij ook mee als ik live draai.

Read More

Lady Corina

Hallo ik ben Corina ik ben 46 jaar en ik woon nu in Enschede. mijn hobby’s zijn diamond painting enzo verder heb ik veel hobby’s. Kom je ook luisteren als ik live draai..

Read More

DJ Henk

Ik ben DJ Henk en ben 67 jaar, en woon in Zwolle. Ben getrouwd met lady Hennie, wij vinden het fijn dat wij voor radio vrijevogel draaien. Het is mijn hobby om lekker piratenmuziek te draaien voor de luisteraars. groetjes van Henk en Hennie.

Read More

Lady Erica

Ik ben lady Erica ik ben 40 jaar en woon in Enschede. Mijn hobby’s zijn, zwemmen, koken en bakken, daimond painting, en muziek maken. Kom je ook luisteren naar Radiovrijevogel als ik live draai.

Read More

Load more